Directors

Xhanfise Çipi Net Worth

Xhanfise Çipi Net Worth is
$250,000

Xhanfise Çipi Bio/Wiki, Net Worth, Married 2018

Source
IMDB Wikipedia


Date Of BirthJanuary 27, 1928
Place Of BirthGjirokastër, Albania
ProfessionDirector, Editor, Writer
Star SignAquarius

Director

TitleYearStatusCharacter
Taulanti kërkon një motër1985as Xhanfise Keko
Një vonesë e vogël1983as Xhanfise Keko
Kur po Xhirohej një film1981as Xhanfise Keko
Partizani i vogël Velo1980as Xhanfise Keko
Pas gjurmëve1978as Xhanfise Keko
Tomka dhe shokët e tij1977as Xhanfise Keko
Malësorët pas komisarëve1976Documentary as Xhanfise Keko
Tingujt e luftës1976as Xhanfise Keko
Për popullin, me popullin1975Documentary short as Xhanfise Keko
Reportazh nga Tropoja1975Documentary as Xhanfise Keko
Beni ecën vetë1975as Xhanfise Keko
Qyteti më i ri në botë1974as Xhanfise Keko
Mimoza llastica1973as Xhanfise Keko
Kongresi i 6 PPSH1972Documentary as Xhanfise Keko
Shkolla tingujt ngjyra1972Documentary as Xhanfise Keko
Kryengritje në pallat1972Short as Xhanfise Keko
ABC...ZH1971Short as Xhanfise Keko
Tingujt dhe fëmijët1970Documentary short as Xhanfise Keko
Nga festivali artistik i fëmijve1969Documentary short as Xhanfise Keko
Kalitemi nepërmjet aksioneve1968Documentary as Xhanfise Keko
Lart flamujt e aksioneve1968Documentary as Xhanfise Keko
Ato çajnë përpara1967Documentary short as Xhanfise Keko
Gra heroike shqiptare përpara1967Documentary as Xhanfise Keko
Kalitemi pür mbrojtjen e atdheut1967Documentary short as Xhanfise Keko
Miqësi e madhe unitet luftarak1966Documentary as Xhanfise Keko
Tregim për njerzit e punës1963Documentary as Xhanfise Keko
Ringjallja1961Documentary short as Xhanfise Keko
Kongresi i 3 i PPSH1952Documentary as Xhanfise Keko
Festivali folkloristik1949Documentary as Xhanfise Keko

Editor

TitleYearStatusCharacter
Pas gjurmëve1978as Xhanfise Keko
Tomka dhe shokët e tij1977as Xhanfise Keko
Beni ecën vetë1975as Xhanfise Keko
Qyteti më i ri në botë1974as Xhanfise Keko
Krevati i Perandorit1973Short as Xhanfise Keko
Plagë të vjetra1968as Xhanfise Keko

Writer

TitleYearStatusCharacter
Taulanti kërkon një motër1985as Xhanfise Keko
Një vonesë e vogël1983as Xhanfise Keko
Kur po Xhirohej një film1981as Xhanfise Keko

Assistant Director

TitleYearStatusCharacter
Nepër vendin tonë-kino zhurnali nr. 11952Documentary assistant director - as Xhanfise Keko

Known for movies


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *